Rochie Ella Collection Violet de vara eleganta alba cu imprimeuri colorate si volanase la baza

Alege sa porti minunata Rochie Ella Collection Violet alba cu imprimeuri colorate si volanase la baza si paseste increzator cand iesi din casa in primavara aceasta. Opteaza pentru rochii albe cu imprimeuri si transforma-ti tinuta simpla intr-una plina de rafinament.

VEZI PRET

VEZI PRET

O tinuta stilata formata dintr-o rochie de primavara alba este perfecta pentru o iesire intr-o zi frumoasa in care vrei sa arati impecabil. Alege sa imbraci o rochie alba cu imprimeuri moderna ori de cata ori preferi un outfit feminin inspirat din tendintele modei actuale.

Descriere online Rochie Ella Collection Violet alba cu imprimeuri colorate si volanase la baza:

O tinuta diafana este ideala pentru primavara. Poarta rochia Ella Collection Violet si fii feminina la orice pas. Croiala rochiei este in clos, decolteu in V petrecut, maneci lungi si volanase la baza.  rochie din voal imprimeu floral decolteu in V petrecut maneci trei sferturi captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Material: Voal. Material: 50% vascoza, 50% elastan Cum se intretine produsul: *Inainte de curatarea rochiei, este indicat sa respectati detaliile de pe eticheta.! *Modelul ce poarta rochia din imagine are o inaltime de 174 cm. * *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, pentru a alege corect marimea.

Pe site vei gasi o colectie bogata cu modele de rochii albe online pe care le poti comanda cu livrare rapida. Nu ezita sa porti o rochie alba in zilele superbe si senine de primavara si vara.

Id Produs: 878220
Magazin: dyFashion


S-ar putea sa te intereseze si: